button-energie button-groen button-dakdekking button-roofcheck button-contact

Het Nederlandse weerbeeld verandert. We krijgen meer te maken met korte, hevige buien. In korte tijd krijgt vooral het stedelijke gebied met straten en daken veel water te verwerken. Het dak biedt een oplossing door het regenwater tijdelijk vast te houden. Door het aanbrengen van een groendak fungeert de sedum grond laag als een spons. Een groot deel van het water wordt vastgehouden en staat het langzaam weer af, waardoor de afvoer minder wordt belast.

Dakinnovator ontwikkelt systemen die afgestemd zijn op uw mogelijkheden. De opvang van regenwater kan ook plaatsvinden in waterpartijen die onderdeel zijn van een groendak. Het kan met uitgekiende opvang en afvoersystemen ook juist snel worden weggeleid naar een bufferopslag of worden opgeslagen om later te gebruiken voor de bevloeiing van gewassen of het spoelen van toiletten.

Dakinnovator volgt de ontwikkeling op het gebied van waterhuishouding op de voet en zorgt ervoor dat nieuwe producten en concepten op een degelijke, waterdichte en isolerende dakopbouw  worden aangebracht. Nieuwe producten en systemen worden uitvoerig getest en geïmplementeerd in beproefde dakopbouw van het bedrijf.

We denken met u mee en zorgen ook voor de nodige documentatie over waterhuishouding in uw gemeente en inzicht in de financiële voordelen die u heeft als u minder water afvoert. Daarbij adviseren we ook over samenwerking in de buurt of het bedrijventerrein, want er is veel voordeel te halen door het vergroten van de schaal en het delen van de kosten.

Groen

Het groendak is een van de meest succesvolle en mooie oplossingen op het platte dak. Dakinnovator zorgt voor de eenvoud van sedumplantjes  tot een biodivers wandelpark.

Lees meer

Roofcheck

Wat is er mogelijk op uw dak? Doe de Dakinnovator Roofcheck. De Roofcheck brengt de kwaliteit van uw dak in kaart en schetst de kosten voor onderhoud of renovatie.

Lees meer

Energie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u veel energie. Door het dakvlak te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers is nog meer besparing mogelijk.

Lees meer

Partners

Dakinnovator werkt samen met deskundige partners. Top bedrijven, producenten en kennisinstanties om uw dak van de maximale zorg te omringen.

Lees meer