De wereld van Dakinnovator

Welkom in de wereld van Dakinnovator, de blog pagina met nieuws en achtergrondinformatie over platte daken. Dakinnovator B.V. is een bijzonder dakdekkersbedrijf: Wij helpen u aan een technisch perfecte plat dak oplossing met bijzondere aandacht voor vakmanschap, innovatie, materiaalkeuze, kosten, mens en milieu.

CEO John van Putten van Dakinnovator is een van de founding fathers van de Stichting Roof Update, hij ontwikkelde de Roofcheck voor het ontzorgen van gebouweigenaren en de Roofers Campus voor de opleiding van de dakdekkers van de 21e eeuw.

Op deze blog -pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op ons vakgebied en hoe we willen bijdragen aan een gezondere leefomgeving door het dak in te zetten op het gebied van isolatie, energie-opwekking, groen, waterbuffering en leefbaarheid.

Naar Gevel 2018 in Ahoy

Donderdag 11 januari 2018

Het dak is natuurlijk ook een deel van de gebouwschil. Op de vakbeurs Gevel, van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 januari 2018 in Ahoy, daarom ook aandacht voor noviteiten op het gebied van daken. Met name ‘Multifunctionele daken’ staan centraal in de bijdrage van de Gemeente Rotterdam.

Hoe wek je met daken energie op en welke functie vervullen daken als waterberging? Esther Wienese, auteur van het onlangs verschenen Rotterdamse Dakenboek, en Paul van Roosmalen, projectmanager multifunctionele daken bij de gemeente Rotterdam, bespreken op de Rotterdam-dag in de Arena op vakbeurs GEVEL het Rotterdamse initiatief om in korte tijd één vierkante kilometer dak in de binnenstad aan te pakken.

Klik op het logo van de beurs voor meer informatie over de beurs