button-energie button-groen button-water button-leven button-roofcheck button-contact

Dakinnovator B.V. kennis van alle soorten dakbedekking

Laat het dak maar aan ons over!

Dinsdag 24 januari 2017

Wilt u uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking? Graag stellen we u voor aan het team van Dakinnovator. Dakinnovator B.V. uit Berkel en Rodenrijs nabij Rotterdam heeft meer dan 30 jaar ervaring met het maken van (platte) daken. Het bedrijf komt voort uit Ben Roos Dakbedekking B.V. en gaat dit jaar verder als zelfstandige onderneming. CEO John van Putten kan met zijn team beter en sneller inspelen op de wens van de klant en heeft, nu op eigen benen, ruimte om verder te denken in innovatieve oplossingen voor onderhoud aan uw daken.

John van Putten liep al langer met het idee om met Dakinnovator B.V. meer mogelijk te maken op daken. Hij zag dat het vakmanschap van zijn mensen en de kennia van alle typen dakbedekking ruimte biedt voor snelle service, toepassing van nieuwe materialen en diensten die traditionele dakdekkers niet bieden. “Eind vorig jaar hebben we de knoop gehakt,” zegt CEO John van Putten. “Samen met een team enthousiaste vakmensen is Dakinnovator B.V. nu een zelfstandige onderneming.” “Met ons kleine team van Dakinnovator hebben we de mogelijkheid de vragen van klanten snel op te pakken. We kunnen snel schakelen en hebben minder papierwerk,” zegt Jimmy Vermeulen, werkvoorbereider en dakexpert.

Kom maar op met het kleine werk!
De orderportefeuille is goed gevuld. Veel grote projecten zullen het komend jaar door Dakinnovator worden uitgevoerd. Van Putten: “maar we willen ons ook blijven inzetten voor het kleinere werk. De aanbouw, het particuliere dak, een bedrijfspandje. Dakbedekking voor een schuur of aanbouw. Juist voor dat soort zaken zijn we nu, meer dan voorheen binnen Ben Roos Dakbedekking, in staat snel te schakelen en kwaliteit en service te leveren.”
Vermeulen: “Ook het onderhoud en het verhelpen van de kleine lekkage blijft ons vakmanschap. We hebben goed uitgeruste service wagens en hoewel we veel grote projecten draaien in het land, zijn we er ook voor de kleine klus bij ons in de regio.”
Het team van Dakinnovator wil daarom graag uw partner zijn om uw dakzorgen uit handen te nemen. “Kom langs om nader kennis te maken of laat onze vakmensengewoon even de prijs voor dat dak maken.” Van Putten nodigt u uit; “We bouwen graag met u aan een jarenlange relatie met het vertrouwen dat u het dak aan ons over kunt laten.”

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vloeibare dakbedekking voor jarenlange dichting

De mannen van Dakinnovator combineren ambachtelijke vakmanschap met de meest innovatieve productiemiddelen en logistiek. Snel, betrouwbaar en degelijk. Zo is Dakinnovator gecertificeerd verwerker van de Amerikaanse vloeibare dakbedekking Hydrotech.

Een voorbeeld van de combinatie van innovatie en vakmanschap levert Dakinnovator met het toepassen van Hydrotech op daken die zwaar belast worden ingewikkeld van vorm zijn of die voor een lange periode (50 jaar bewezen prestatie) dienst moeten doen. Dit uit Amerika afkomstige vloeibare bitumen is een uitstekende basis voor daken. Het wordt ambachtelijk aangebracht maar biedt een solide basis voor tal van innovatieve dakoplossingen. Het is onder meer toegepast op het promenadedek in Veldhoven en genomineerd tot dak van het jaar door het vakblad Roofs.

Dus ook voor het vakmanschap van de dakdekker bent u bij Dakinnovator aan het juiste adres.

Water

Het Nederlandse weerbeeld verandert. We krijgen meer te maken met korte, hevige buien. Een goed ontworpen dak speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van wateroverlast.

Lees meer

Leven

Op het dak is meer mogelijk. Dakinnovator geeft het dak nieuwe functies waarmee uw gebouw verrassend meer kwaliteit krijgt.

Lees meer

Energie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u veel energie. Door het dakvlak te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers is nog meer besparing mogelijk.

Lees meer

Partners

Dakinnovator werkt samen met deskundige partners. Top bedrijven, producenten en kennisinstanties om uw dak van de maximale zorg te omringen.

Lees meer