dakdekker vakmanschap
button-energie button-groen button-water button-leven button-dakdekking button-contact

Dakdekker Capelle aan den IJssel

 

De dakdekker voor Capelle aan den IJssel

Merkt u op een dag dat u lekkage heeft aan uw dak? Probleem! U kunt dan zelf uw dak opgaan om eens te kijken waar dat gat zit, maar dat raden wij u niet aan. Beter is het om dakinnovator in te schakelen. Ons bedrijf heeft de mensen en materialen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een dak dat niet lekt. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op met onze dakdekker voor Capelle aan den IJssel om uw probleem op te laten lossen. Maar we staan als dakdekkers voor Capelle aan den IJssel ook klaar om u te helpen meer uit uw dak te halen. U kunt bijvoorbeeld een flinke besparing maken op uw stookkosten, of uw dak inzetten voor een beter milieu. We vertellen u hier graag meer over.

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Capelle aan den IJssel?

Dakinnovator is een dakdekkersbedrijf dat actief is in uw regio. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het in goede staat houden van daken en helpen u ook graag. Maar er is zoveel meer mogelijk met uw dak. Als u een plat dak heeft, dan kunnen wij bijvoorbeeld voor u bekijken of het mogelijk is om hier een dakterras op te realiseren. U kunt er ook voor kiezen om een groendak aan te laten leggen. Dit is een dak met een hoge isolatiewaarde, waarbij u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. We vertellen u ook graag meer over de voordelen van waterberging op uw dak.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Capelle aan den IJssel?

Er is zoveel meer mogelijk met uw dak dan alleen het tegenhouden van regen en sneeuw! U kunt van uw dak een echte groentuin maken waar u heerlijk van kunt genieten. Maar u kunt ons ook sedumplantjes laten planten om zo een echt groendak te ontwikkelen. We nemen al deze mogelijkheden graag eens met u door. Neemt u hier een keer contact over op met ons, dan gaan we met u om tafel zitten om te kijken hoe wij het optimale uit uw dak gaan halen!

Groen

Het groendak is een van de meest succesvolle en mooie oplossingen op het platte dak. Dakinnovator zorgt voor de eenvoud van sedumplantjesĀ  tot een biodivers wandelpark.

Lees meer

Roofcheck

Wat is er mogelijk op uw dak? Doe de Dakinnovator Roofcheck. De Roofcheck brengt de kwaliteit van uw dak in kaart en schetst de kosten voor onderhoud of renovatie.

Lees meer

Energie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u veel energie. Door het dakvlak te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers is nog meer besparing mogelijk.

Lees meer

Partners

Dakinnovator werkt samen met deskundige partners. Top bedrijven, producenten en kennisinstanties om uw dak van de maximale zorg te omringen.

Lees meer