dakdekker vakmanschap
button-energie button-groen button-water button-leven button-dakdekking button-contact

Dakdekker Delft

 

De dakdekker voor Delft

Bent u op zoek naar een dakdekker in Delft? In dakinnovator vindt u dan een dakdekkersbedrijf voor Delft dat hoge kwaliteit levert. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het renoveren en repareren van daken bij u in de regio. Maar, we doen meer dan alleen een lekkage bij uw dak verhelpen. We helpen u namelijk graag om meer uit de mogelijkheden van uw dak te halen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de aanleg van een mooi dakterras, maar ook over het laten plaatsen van een groendak. We helpen u graag om alle opties te benutten en zo een beter rendement te halen uit uw dak.

De dakdekkers bij Delft

U kunt er bij dakinnovator op rekenen dat u de beste service krijgt die u maar kunt wensen. We hebben het er dan niet alleen maar over dat wij u graag helpen een dak te hebben dat geen mankementen heeft, maar ook dat u de mogelijkheden van uw dak helemaal benut. Het hangt natuurlijk een beetje af van hoe groot uw dak is, maar we kunnen daar alles aanleggen wat u maar wilt. Neem bijvoorbeeld een klein dakterras, maar een biodivers wandelpark is ook een mogelijkheid. U zult versteld staan van wat er allemaal kan met een dak, wij vertellen u hier graag meer over.

Meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Delft?

Bij dakinnovator vindt u mensen die weten wat er allemaal mogelijk is op het dak van uw huis of bedrijf. We zijn al meer dan 25 jaar bezig met het optimale uit uw dak te halen. We komen graag eens bij u langs om te zien wat er bij u allemaal nodig is. We kunnen bijvoorbeeld een mooi groendak aanleggen, waarmee u uw huis niet alleen beter isoleert, maar ook nog eens een bijdrage levert aan een beter milieu. Neem dan ook vandaag nog contact op met ons als dakdekkers voor Delft.

Groen

Het groendak is een van de meest succesvolle en mooie oplossingen op het platte dak. Dakinnovator zorgt voor de eenvoud van sedumplantjesĀ  tot een biodivers wandelpark.

Lees meer

Roofcheck

Wat is er mogelijk op uw dak? Doe de Dakinnovator Roofcheck. De Roofcheck brengt de kwaliteit van uw dak in kaart en schetst de kosten voor onderhoud of renovatie.

Lees meer

Energie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u veel energie. Door het dakvlak te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers is nog meer besparing mogelijk.

Lees meer

Partners

Dakinnovator werkt samen met deskundige partners. Top bedrijven, producenten en kennisinstanties om uw dak van de maximale zorg te omringen.

Lees meer