dakdekker vakmanschap
button-energie button-groen button-water button-leven button-dakdekking button-contact

Dakdekker Pijnacker

 

Op zoek naar een dakdekker bij Pijnacker?

U woont in Pijnacker en merkt op een dag dat u last heeft van een lekkage? Vervelend! Het is helaas iets dat iedereen wel een keer kan overkomen. dakinnovator komt dan graag snel naar u toe om ervoor te zorgen dat die lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Het is nu eenmaal heel belangrijk dat uw dak altijd in een zo goed mogelijke staat is. U kunt dan ook bij ons een onderhoudscontract afsluiten, waarmee wij voor een klein bedrag per maand de staat van uw dak in de gaten houden. Maar we bekijken ook samen met u wat er allemaal meer mogelijk is met uw dak.

De dakdekker voor Pijnacker

We hebben onze naam dakinnovator niet voor niks gekozen. We gaan namelijk veel verder dan alleen maar lekkages aan uw dak verhelpen. Er zijn heel wat dingen mogelijk op uw dak, of dit nu een dak van een huis of van een bedrijf is. We vertellen u hier graag meer over. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een dakterras aan te laten leggen. Dit kan een bescheiden dakterras voor een bescheiden huis zijn, maar ook een groot wandelpark dat uitblinkt in biodiversiteit. Die mooie plantjes en grassen op uw dak zorgen dan ook nog eens voor een betere isolatie, en voor een beter milieu! Wat wilt u nog meer?

Waterberging en energiebesparing

Ook waterberging behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt op allerhande manieren flink besparen op de kosten van uw dak en stoken in uw huis. Nodig ons uit bij u thuis of op het werk en we gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is met uw dak. Als dakdekkersbedrijf voor Pijnacker willen wij u graag helpen om alles uit uw dak te halen. We zijn een dakdekker voor Pijnacker die altijd voor u klaarstaat. Neem vandaag nog contact met ons op om ons in te schakelen als dakdekkers voor Pijnacker, of als u vragen heeft over ons dakdekkersbedrijf voor Pijnacker.

Groen

Het groendak is een van de meest succesvolle en mooie oplossingen op het platte dak. Dakinnovator zorgt voor de eenvoud van sedumplantjesĀ  tot een biodivers wandelpark.

Lees meer

Roofcheck

Wat is er mogelijk op uw dak? Doe de Dakinnovator Roofcheck. De Roofcheck brengt de kwaliteit van uw dak in kaart en schetst de kosten voor onderhoud of renovatie.

Lees meer

Energie

Door uw dak goed te isoleren bespaart u veel energie. Door het dakvlak te gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers is nog meer besparing mogelijk.

Lees meer

Partners

Dakinnovator werkt samen met deskundige partners. Top bedrijven, producenten en kennisinstanties om uw dak van de maximale zorg te omringen.

Lees meer