Voeg comfort leefruimte en schoonheid toe aan uw gebouw
Het platte dak geeft u de ruimte hiervoor

Dakinnovator helpt u uw dak-droom te realiseren

 

button-energie button-groen button-water button-dakdekking button-roofcheck button-contact

Beleef het comfort van dakterrassen

Door het dak te gebruiken krijgt u de beschikking over vele vierkante meters eigen leefruimte. Leven op het dak kan meer zijn dan alleen genieten van terras of daktuin. Met de innovatieve mogelijkheden van Dakinnovator kan het beschikbare oppervlak uw sportveld zijn. Een speelplaats voor de kinderen. Het park waar uw werknemers even tot rust kunnen komen of een combinatie van een aantal functionaliteiten.

Leven op het dak

Uw platte dak is anno 2018 niet langer alleen maar geschikt voor een toplaag van zwarte bitumen. Een kleurrijke kunststof dakbanen oplossing brengt bijvoorbeeld al wat leven op het dak. Uw bedrijfslogo zichtbaar op Google Earth. Dakinnovator zet uw dak om in een levendig functioneel en robuust speelveld voor tal van activiteiten. In het buitenland zijn tal van voorbeelden te vinden van multifunctionele daken. Niet alleen waterberging, groen en elektriciteit opwekking behoort tot de mogelijkheden. Ook sport en spel of het optoppen met extra vergaderruimten. Zo kan het dak nieuwe ruimte bieden voor leven op uw gebouw. Van de insecten tot vlinders en vogels in de daktuin tot het basketbal veldje waar gestreste werknemers even kunnen ontspannen. Het leven kan zo veel mooier zijn als het gebouw al haar potentiële kansen benut. Niet alleen voor het welzijn van de gebruikers, maar ook een waardevermeerdering van het vastgoed voor de eigenaren van de panden.

Beleven op het dak

Het platte dak is een podium voor de voorstelling die u zelf kunt maken. Het decor kan elk seizoen weer verschillen met de juiste keuze aan beplanting of inrichting van terrassen. Bij de indeling van het dak houden we rekening met de inrichting van uw leven, veiligheid en bijvoorbeeld de economische wensen; want combinaties met dikkere isolatie of energieopwekking hoeven niet ten koste te gaan van de esthetische beleving. Dakinnovator beseft dat bij intensief gebruik van het dak ook zekerheid hoort over de draagcapaciteit en waterdichtheid. Daarom zijn de systemen van Dakinnovator samengesteld uit materialen die zich jarenlang hebben bewezen en zorgvuldig opgebouwd. Dakinnovator zorgt voor een solide betrouwbare basis om leven op het dak mogelijk te maken. Breng leven in de brouwerij door wat meer te durven dan u zelf kon bedenken. Vergroot uw horizon met de goede adviezen van Dakinnovator.

Elke stad 3 meter hoger

Trendwatcher Djiedj Bakhas schetste tijdens de VvE beurs in Den Haag van vorig jaar een toekomstbeeld voor Nederland.  Naast de sombere voorspellingen over de onbetaalbare vergrijzing en de gevaren van stromen vluchtelingen was er ook een opmerkelijk positieve boodschap voor VvE’s: Vergroot de woonruimte en profiteer van de verkoop of verhuur ervan. Bouw nog een verdieping op de bestaande gebouwen: “Maak heel Den Haag drie meter hoger!”

Het optoppen van gebouwen kan op diverse manieren. Bakas liet diverse voorbeelden zien waaronder een VvE in Utrecht die een hele tussen verdieping toevoegde en voorbeelden van bebouwing op de bestaande daken. Het bouwen op bestaande constructies kent een grote variëteit aan mogelijkheden.

Bakas signaleerde ook de trend dat mensen er voor kiezen om in kleine huizen te willen wonen. Met een zeer weinig woonruimte zijn de vaste lasten minder en is er meer geld om van het leven te genieten. “Deze mensen kiezen ervoor om geen slaaf te zijn van hun woning of hypotheek. Dit anders denken over woonruimte werkt voor steeds meer mensen bevrijdend.”

Het dak leent zich mogelijk ook voor het toevoegen van zo’n kleine leefruimte. En bedenk dat een groeiende groep mensen deze woonvorm mogelijk aantrekkelijk vinden; Studenten, starters, de nieuwe singles, gescheiden midlife crisis belevers, reislustigen en ouderen.

Dakinnovator brengt met de Roofcheck uw mogelijkheden in kaart. Met een uitgebreide analyse van de draagkracht van de onderconstructie openen zich tal van mogelijkheden. Dakinnovator ontwerpt, adviseert en voert uw dromen uit.

Water

Het Nederlandse weerbeeld verandert. We krijgen meer te maken met korte, hevige buien. Een goed ontworpen dak speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van wateroverlast.

Lees meer

Groen

Het groendak is een van de meest succesvolle en mooie oplossingen op het platte dak. Dakinnovator zorgt voor de eenvoud van sedumplantjes  tot een biodivers wandelpark

Lees meer

Dakbedekking

Basis voor al het moois dat op uw dak mogelijk is, is de hoge kwaliteit dakbedekking. Dakinnovator levert al meer dan 30 jaar vakmanschap.

Lees meer

Roofcheck

Wat is er mogelijk op uw dak? Doe de Dakinnovator Roofcheck. De Roofcheck brengt de kwaliteit van uw dak in kaart en schetst de kosten voor onderhoud of renovatie.

Lees meer